Η Γιουβέντους προσανατολίζεται σε μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι και θέλουν τον Μέισον Μάουντ στο Τορίνο διακαώς.

Η Γιουβέντους προσανατολίζεται σε μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι φέρνοντας μια σειρά από παίκτες στο Τορίνο.

Ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι είναι ένα από τα βασικά ονόματα-στόχους αυτής της επιχείρησης αναδιάρθρωσης της ομάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του CalciomercatoWeb.

Ο Άγγλος μέσος έχει πέσει σε δυσμένεια υπό τις οδηγίες του Γκράχαμ Πότερ και η Γιουβέντους θα μπορούσε να κινηθεί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίβερπουλ: Ψάχνει το απόλυτο «μπαμ» με τον Μάουντ

Την απόλυτη «βόμβα» είναι έτοιμη να πυροδοτήσει το προσεχές καλοκαίρι η Λίβερπουλ σύμφωνα με την εφημερίδα «Guardian».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Guardian, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να κινηθεί για την απόκτηση του μέσου της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Το συμβόλαιο του Μάουντ με την Τσέλσι λήγει το 2024 και οι Μπλε επιθυμούν διακαώς να τον ανανεώσουν. Ωστόσο, αν δεν ανανεώσει μέχρι το καλοκαίρι, η Λίβερπουλ θα κοιτάξει να τον αποκτήσει φτηνά.

Ο Guardian αναφέρει πως η Λίβερπουλ έχει στο στόχαστρο τον Μάουντ από το προηγούμενο καλοκαίρι και θέλουν τους επόμενους μήνες να αναπτύξουν επαφές με την πλευρά του παίκτη για να τον πείσουν να υπογράψει στους «reds».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!