Ο Κρις Πολ έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΝΒΑ και έγινε ο τρίτος κορυφαίος «κλέφτες» όλων των εποχών.

Στην τρίτη θέση στην ιστορία του ΝΒΑ με τα περισσότερα κλεψίματα πέρασε ο Κρις Πολ. Ο σταρ των Σανς πραγματοποίησε στην αναμέτρηση με τους Κλίπερς 4 κλεψίματα και ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Πολ που είναι και τρίτος πασέρ στο ΝΒΑ έφτασε τα 2515 κλεψίματα και πλέον βρίσκεται πίσω από τον Τζον Στόκτον και Τζέισον Κιντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι πέντε κορυφαίοι «κλέφτες» του ΝΒΑ

1. Τζον Στόκτον – 3.265 κλεψίματα
2. Τζέισον Κιντ – 2.684 κλεψίματα
3. Κρις Πολ* – 2.515 κλεψίματα
4. Μάικλ Τζόρνταν – 2.514 κλεψίματα
5. Γκάρι Πέιτον – 2.445 κλεψίματα

Ο Κρις Πολ είναι ο μοναδικός στην κορυφαία πεντάδα των καλύτερων «κλεφτών» του ΝΒΑ που είναι ακόμα στην ενεργό δράση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!