Η Καρολίν Γκαρσιά θα είναι η αντίπαλος που καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του WTA 500 Qatar Open, στη Ντόχα.

Η Καρολίν Γκαρσιά θα είναι η αντίπαλος που καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του WTA 500 Qatar Open, στη Ντόχα.

Η Γαλλίδα τενίστρια, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό της διοργάνωσης, νίκησε με ανατροπή κι απέκλεισε την Καρολίνα Μούχοβα, ύστερα από τρεις ώρες μεγάλης μάχης.

Η 29χρονη Γκαρσιά έχασε το πρώτο σετ με 6-7(3) αλλά επανήλθε και κατάκτησε τα επόμενα δύο με 7-5 και 6-4 για να επιστρέψει στα προημιτελικά της Ντόχα για πρώτη φορά μετά το 2018.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στα προημιτελικά με ξέσπασμα διαρκείας

Με επιβλητική εμφάνιση από τα μέσα του 1ου σετ και μετά, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά WTA 500, που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ.

Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο ξεκίνημα, που βρήκε τις δύο αντιπάλους ισόπαλες 3-3 (έχοντας κάνει από ένα break), η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Ρωσίδας και πήρε επτά συνεχόμενα γκέιμ. Ετσι, όχι απλά πήρε το πρώτο σετ, αλλά εξασφάλισε και ένα μεγάλο προβάδισμα (4-0) στο δεύτερο, φτάνοντας χωρίς περαιτέρω προβλήματα στη νίκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!