Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, επαινόντας το παιχνίδι της ομάδας του.

Μετά από δύο αγώνες «αφλογιστίας», ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ και βοήθησε σημαντικά την Μάντσεστερ Σίτι, να επικρατήσει με 3-1 επί της Αρσεναλ στο «Emirates», στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της Premier League.

«Έπρεπε να κάνουμε μερικές μικρές προσαρμογές στο ημίχρονο, με τις οδηγίες που μας έδωσε ο Γκουαρντιόλα. Εχουμε παίκτες πολύ καλής ποιότητας και πρέπει να το δείξουμε σε όλους τους αγώνες. Και αυτό είναι ακριβώς, αυτό που κάναμε», δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ και συνέχισε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι τόσο υπερήφανος για όλους τους παίκτες και τόσο χαρούμενος που είμαστε εδώ. Ολοι συμφωνούμε, ότι η Αρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής αυτήν την σεζόν, οπότε, δεν ήταν εύκολο να έλθουμε εδώ και να παίξουμε έτσι.

»Αλλά κάναμε έναν απίστευτο αγώνα και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Επρεπε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα και τώρα πρέπει να… αρχίσουμε την σεζόν. Γιατί αυτό πρέπει να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και θα κάνω όλους να δώσουν το καλύτερό τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!