Σάλος για την ταινία πορνό που γυρίστηκε στο γήπεδο της Νις, «Άλιαντς Ριβιέρα» εν ώρα αγώνα της ομάδας της Νίκαιας για τη Ligue 1.

Σάλος έχει προκληθεί στη Νις με την είδηση πως γυρίστηκε ερωτική ταινία στο «Άλιαντς Ριβιέρα» την ώρα του αγώνα με τη Λιλ στις 29 Ιανουαρίου για την 20 αγωνιστική της Ligue 1.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν η πορνοστάρ Λορέ Ρακουζό κατέγραφε τις δικές της προσπάθειες στις τουαλέτες του γηπέδου να συνευρεθεί με έναν τυχαίο και… τυχερό οπαδό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κανείς από τους υπεύθυνους της ομάδας δεν το αντιλήφθηκε, με την διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνεται από τους οπαδούς της μέσα από τα social media.

Πλέον, η Νις και η εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο έχουν καταγγείλει το περιστατικό και ήδη ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η κινηματογράφηση του βίντεο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!