Πως και πως περιμένει την αναμέτρηση απέναντι στην Ντόρτμουντ ο Γκράχαμ Πότερ.

Ο Γκράχαμ Πότερ μίλησε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τσέλσι απέναντι στην Ντόρτμουντ στην Βεσταφαλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκράχαμ Πότερ:

«Είμαστε στην απόλυτη κορυφή, θα είναι ένα μεγάλο τεστ κόντρα σε ένα φανταστικό κλαμπ μπροστά σε 80.000 οπαδούς. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία, ανυπομονούμε να βγούμε στο χορτάρι και να αγωνιστούμε. Είμαι πραγματικά συγκινημένος και αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σημασία του αγώνα.

Υπάρχουν πιέσεις και προσδοκίες όταν ξοδεύονται χρήματα. Δύο και δύο μας κάνουν τέσσερα. Οφείλουμε να νικάμε. Ευτυχώς, το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι.

Έχει ανάγκη κάτι περισσότερο από τα χρήματα για να νικάς, αυτή είναι η πρόκληση. Δεν αγοράζουν τα πάντα τα χρήματα, πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου.
Η εμπειρία μου λέει πως πρέπει να συνδυάζεις τα εφόδια που έχεις και να αξιοποιείς τα δυνατά σου σημεία. Μπορεί η Μπράιτον να κερδίζει συνέχεια την Premier League, τέσσερις στις πέντε φορές;

Όχι. Πιθανότατα όχι. Το 95% των χρημάτων εξαρτάται από τα χρήματα. Ταυτόχρονα χρειάζεσαι και το άλλο 5%. Όπως στον πόλεμο. Μερικές φορές δεν φτάνουν μόνο τα μεγάλα όπλα και τα πυρομαχικά, αλλά μερικές φορές βοηθούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!