Ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του έμεινε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Εμφανώς ικανοποιημένος, τόσο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, όσο και από το αποτέλεσμα, εμφανίσθηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ένα πρώτο βήμα και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δουλέψαμε καλά τα πρώτα 25 λεπτά και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου», σχολίασε ο νεαρός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και συνέχισε: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά υπάρχει ένα δεύτερο βήμα να κάνουμε στο Μόναχο. Θα έχουμε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν κυρίαρχοι και πιο επιθετικοί. Τα στατιστικά ήταν υπέρ μας και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 2ο ή 3ο γκολ, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ, μπορεί να αλλάξει οποιοδήποτε ματς. Η είσοδός του ξύπνησε τους παίκτες της Παρί ΣΖ, που είναι πολύ καλύτερη με τον Εμπαπέ στην σύνθεση της. Αλλά στον δεύτερο αγώνα, θα έχουμε καλές ιδέες για να τον αντιμετωπίσουμε και μπορούμε να τους πληγώσουμε στην επίθεση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!