Ο Έλον Μασκ σκέφτεται ξανά την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται να μπει στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών της.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ. Έλον Μασκ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο. Η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές της και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» ο Ελον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά των μετοχών της!

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στα 190 δισ. δολάρια, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, πριν από την ημερομηνία λήξης προσφορών, που έχει οριστεί για την Παρασκευή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποτίμηση 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου είναι εισηγμένος ο σύλλογος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!