Ο διεθνής Τσέχος της Σπάρτα Πράγας, Γιάκουμπ Γιάνκτο, ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο διεθνής Τσέχος Γιακούμπ Γιάνκτο ανακοίνωσε σήμερα (13/2) ότι είναι ομοφυλόφιλος, λέγοντας ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του «ελεύθερος».

Ο Γιακούμπ Γιάνκτο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπάρτα Πράγας ως δανεικός από τη Χετάφε, έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2017. Ο 27χρονος έχει 45 συμμετοχές με την Τσεχία και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όπως όλοι α δυνατά μου σημεία. Έχω τις αδυναμίες μου. Έχω οικογένεια. Έχω τους φίλους μου», είπε ο Γιάνκτο σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Έχω μια δουλειά που την κάνω όσο καλύτερα μπορώ, εδώ και χρόνια, με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Όπως όλοι οι άλλοι, έτσι κι εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου ελεύθερη. Χωρίς φόβους. Χωρίς προκατάληψη. Χωρίς βία. ΑΛΛΑ με αγάπη. Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν θέλω πλέον να κρύβομαι».

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο επιθετικός της Μπλάκπουλ Τζέικ Ντάνιελς ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ ο Αυστραλός Τζος Καβάλο είπε επίσης ότι είναι ομοφυλόφιλος το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!