Ο Ντε Χέα μπορεί να είναι αναντικατάστατος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά όσο δεν ανανεώνει... χειροτερεύει τη θέση του.

Σύμφωνα με την A Bola, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον τερματοφύλακα της Πόρτο, Ντιόγκο Κόστα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αυτή τη στιγμή τον Νταβίντ ντε Χέα στο Νο 1 ανάμεσα στα δοκάρια και οι συζητήσεις για ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα φήμες ότι μπορεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι και η A Bola υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Κόστα.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος διεθνής δεν θα έρθει φθηνά γι’ αυτούς. Πρόσφατα έβαλε την υπογραφή του για νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκατ. ευρώ και η Πόρτο είναι ανυποχώρητη στο να απαιτήσει το ίδιο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!