Ο Τζόκοβιτς ζήτησε ειδική άδεια εισόδου για τις ΗΠΑ για να μπορέσει να συμμετάσχει στο Indian Wells και το Masters του Μαϊάμι.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεκουράζεται πριν ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συμμετάσχει στο τουρνουά της κατηγορίας 500, που διεξάγεται στο αραβικό εμιράτο από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου.

Ο «Νόλε», ο οποίος πέρυσι έχασε τα δύο πρώτα Masters 1000 στις ΗΠΑ, στο Indian Wells (8-19 Μαρτίου) και στο Μαϊάμι (22 Μαρτίου-2 Απριλίου) επειδή δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και επομένως δεν μπόρεσε να εισέλθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ζητήσει ειδική άδεια από την αμερικανική κυβέρνηση για να λάβει μέρος σε αυτές τις δύο εκδηλώσεις. Τζόκοβιτς

Αυτό αποκάλυψε ο μικρός αδελφός του, Τζόρτζε, στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Ranjug. Να θυμίσουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε μη εμβολιασμένους αλλοδαπούς μέχρι τις 11 Μαΐου. Πάντως, η παρουσία του Τζόκοβιτς στο US Open 2023 είναι σίγουρη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρβος πρωταθλητής καταλαβαίνει ότι η καλύτερη προετοιμασία για το Roland Garros είναι να παίζει και να μην αναγκάζεται να σταματήσει για ένα μήνα μέχρι το TMS στο Μόντε Κάρλο (9-16 Απριλίου), που σηματοδοτεί την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας στο χώμα.

Ο Τζόκοβιτς έχει ήδη την εμπειρία της περασμένης σεζόν, όταν δυσκολεύτηκε να μπει σε φόρμα γιατί έχασε το Indian Wells και το Miami, καθώς και το Australian Open, στην αρχή της περυσινής διαδρομής.

Ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη έχει κατακτήσει τον τίτλο πέντε φορές στην έρημο της Καλιφόρνια: 2008, 2011, 2014, 2015 και 2016.

Μάλιστα, είναι ο κορυφαίος σε τίτλους τουρνουά αυτής της κατηγορίας (37), έναν περισσότερο από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος φαίνεται ότι θα  απουσιάσει λόγω τραυματισμού στο αριστερό πόδι, τον οποίο υπέστη στο β΄ γύρο του Australian Open απέναντι στον Μακένζι Μακντόναλντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!