Φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ που φορούσε όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP στις 7 Μαΐου 2008 πουλήθηκε αντί 5,8 εκατ. δολαρίων.

O Κόμπι Μπράιαντ παραμένει στα μυαλά των φίλων του ΝΒΑ και ότι έχει σχέση μαζί του αποκτά μεγάλη αξία.

Η τελευταία απόδειξη ήρθε από την πώληση μιας υπογεγραμμένης φανέλα που φόρεσε στην MVP σεζόν του (2007/08) αντί του ποσού των 5.8 εκατ. δολαρίων! 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο θρυλικός σταρ φόρεσε την συγκεκριμένη φανέλα με το Νο24 σε 25 από τα 82 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και 6 αγώνες playoffs, ενώ την φορούσε και όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP στις 7 Μαΐου 2008. Κόμπι Μπράιαντ

Το ρεκόρ πάντως για την πώληση μιας φανέλας ανήκει στον Μάικλ Τζόρνταν, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο η φανέλα που φορούσε στο πρώτο ματς των τελικών του NBA κόντρα στους Τζαζ, πουλήθηκε έναντι 10 εκατ. δολαρίων.

Τέλος, η φανέλα που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον αξέχαστο αγώνα με την Αγγλία στο Μουντιάλ το 1986 πουλήθηκε αντί 9.35 εκατ. δολαρίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!