Περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε να πουληθεί άμεσα η φανέλα με την οποία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία. 

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε να πουληθεί άμεσα η φανέλα με την οποία ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία. 

Ο «βασιλιάς» τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου 2023, με ένα σουτ από μέση απόσταση, στο τρίτο δωδεκάλεπτο του αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πέτυχε ένα ρεκόρ που φαινόταν αδύνατο, και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του NBA, φτάνοντας τελικά τους 38.390 πόντους και στέλνοντας τους 38.387 πόντους του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Ένα ρεκόρ που κράτησε για σχεδόν 39 χρόνια και σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εναντίον των Γιούτα Τζαζ στις 5 Απριλίου 1984, όταν ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ ξεπέρασε τον Ουίλτ Τσάμπερλέϊν. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυτόν τον τρόπο ο Τζέιμς, πρόσθεσε ένα ακόμη αξέχαστο ορόσημο στη λαμπρή καριέρα του που περιλαμβάνει 4 τίτλους πρωταθλήματος (2012, 2013, 2016, 2020) και 4 βραβεία MVP της κανονικής περιόδου (2009, 2010, 2012 και 2013).

Κατά τη διάρκεια της ιστορικής βραδιάς του ρεκόρ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φορούσε την παραδοσιακή κίτρινη εμφάνιση των Λέικερς με το νούμερο «6». 

Ήδη από χθες πολλοί ήδη εικάζουν αλλά και αναρωτιούνται τι θα κάνει ο Τζέιμς με τη φανέλα με την οποία πέρασε στην ιστορία του ΝΒΑ. 

Μία από τις δυνατότητες που έχει και συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να πάει σε δημοπρασία για τους οπαδούς, όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής «marketing registrado»

Σε μια συνέντευξη στο «TMZ Sport», ο Κρις Ίβι, διευθυντής αθλητικών δημοπρασιών στην Heritage Auctions, δήλωσε ότι η φανέλα του Τζέιμς θα κοστίσει εκατομμύρια: 

«Νομίζω ότι αυτή η φανέλα είναι ιστορική και πολύ επιθυμητή. Οπότε θα την υπολόγιζα σε πάνω από 3.000.000 δολάρια», είπε ο Ίβι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!