Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Το έκανε ΚΑΙ αυτό! Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ξεπερνώντας τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

Στον αγώνα των Λέικερς με τους Θάντερ ο «Βασιλιάς» ξεπέρασε τον άλλοτε θρύλο των Λέικερς και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χρειαζόταν 36 πόντους για να σπάσει το ρεκόρ που έμοιαζε αδύνατο να σπάσει. Είχε 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Έφτασε τους 36 πόντους με 10.9 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου με ένα fade away σουτ μειώνοντας σε 99-104.

Ο αγώνας διακόπηκε, οι φωτογράφοι αποθανάτισαν τη στιγμή, ο Ντέιβιντ Στερν πήρε το λόγο ανακοινώνοντας το ρεκόρ και ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ του παρέδωσε τη μπάλα του αγώνα, σε μία συμβολική κίνηση «παράδοσης-παραλαβής» του ρεκόρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!