Άρης: Με βασικό τον Καμαρά κόντρα στον Παναθηναϊκό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο στρατόπεδο του Άρη ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου. Ο Νίκος Τερζής είναι εκείνος που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και καταστρώνει τα πλάνα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άρης

Τα τελευταία δεδομένα δείχνουν πως ο Άρης θα ξεκινήσει με βασικό τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο προπονητής του Άρη σκέφτεται να τον ξεκινήσει είτε στην κορυφή της επίθεσης (άρα να μείνει στον πάγκο ο Γκρέι).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν είναι το μόνο. Ο Νίκος Τερζής σκέφτεται να ξεκινήσει με τριάδα τους Γκρέι – Πάλμα – Καμαρά.

Εκτός από τον τραυματία Ντουκουρέ ο Άρης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλέον είναι στην εξίσωση και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.