Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» αναφέρει πως ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς αποτελεί στόχος της 'Άρσεναλ.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή μοιάζει να είναι η Άρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», η ομάδα του Αρτέτα σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς από τη Λάτσιο.

Παρότι ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως τον Ιούνιο του 2024, η απόφασή του είναι να αποχωρήσει άμεσα από τη Λάτσιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αφήνει ασυγκίνητη την Άρσεναλ που θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ιταλική ομάδα, η οποία θα αναγκαστεί να «ρίξει» τις απαιτήσεις της.

Εξάλλου η κατάσταση σχετικά με τον μέλλον του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στη Λάτσιο μοιάζει να είναι μη αναστρέστιψη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.