Ο πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Πίτερ Φίσερ, μαζί με την σύζυγο και το γιο του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και χρήση κοκαΐνης.

Σοκ επικρατεί στις τάξεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Πίτερ Φίσερ, μαζί με την γυναίκα και τον γιο του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Η ομάδα που έχει αφήσει άφωνη την Ευρώπη όλο τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις αυτή τη φορά απασχολεί για όλους τους λάθους λόγους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλα άρχισαν έπειτα από καταγγελία που έκανε μία μητέρα συμμαθητή του 13χρονου γιου της οικογένειας Φίσερ. Με βάση τα όσα είπε (όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η Bild), ο γιος του προέδρου μετάφερε και κατανάλωσε εντός σχολείου μία μικρή ποσότητα κοκαΐνης μαζί με το δικό της παιδί.

Η μητέρα παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού της και ενημέρωσε τόσο το σχολείο όσο και την αστυνομία. Η αστυνομία μετά την καταγγελία έκανε έφοδο στην οικία των Φίσερ παρέα με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που εντοπίζει ναρκωτικές ουσίες. Μάλιστα αναφέρετε πως η οικογένεια κρατούσε τα ναρκωτικά με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί ο 13χρονος γιος τους να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!