Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν φαίνεται πως έχει πειστεί για το... μεγαλείο του ΛεΜπρόν Τζέιμς αφού δεν τον έβαλε καν στο top-5 του.

Τι κι αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μία ανάσα από το να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ; Αυτό δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ που όχι μόνο δεν τον έχει στους top-3 όλων των εποχών αλλά ούτε καν στους κορυφαίους πέντε κατά την άποψή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, στην πρώτη θέση της λίστας του, ο νυν σχολιαστής του δικτύου ΤΝΤ έχει τοποθετήσει τον Μάικλ Τζόρνταν, στην δεύτερη τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, στην τρίτη τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και ο Μπιλ Ράσελ.

Στη συνέχεια, ο Μπάρκλεϊ τοποθέτησε τον Κόμπε Μπράιαντ, έβδομο -και μοναδικό εν ενεργεία παίκτη- τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όγδοο τον Τιμ Ντάνκαν, ένατο τον Χακίμ Ολάζουον και δέκατο τον Τζέρι Γουέστ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!