Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ετοιμάζεται να βρεθεί σε μία ακόμη κορυφή.

Λίγες ημέρες και μόλις 36 πόντοι, απομένουν στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, προκειμένου να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του ΝΒΑ. Ο άσος των Λέϊκερς, σημείωσε 27 πόντους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νέα Ορλεάνη, που όμως δεν στάθηκαν ικανοί για να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα του Λος Αντζελες με 131-126.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο «LBJ», θα «γράψει Ιστορία», είτε την ερχόμενη Τρίτη (7/2) στο Λος Άντζελες εναντίον της Οκλαχόμα Σίτι, είτε δύο ημέρες αργότερα, με αντίπαλο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Υπενθυμίζεται, ότι το ρεκόρ παραγωγικότητας στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, κατέχει ο θρυλικός, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, με 38.387 πόντους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! ΛεΜπρον Τζέιμς