Η έρευνα της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις από το 2009 έως και το 2018.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι για δεκάδες παραβάσεις του Financial Fair Play. Ειδικότερα, παρέπεμψε τον σύλλογο σε επιτροπή για τις φερόμενες παραβάσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ των περιόδων 2009-10 και 2017-18.

Η έρευνα της Premier League για τις οικονομικές δραστηριότητες της Σίτι ξεκίνησε το 2019. Στο μεταξύ, είχε ολοκληρωθεί και η αντίστοιχη έρευνα της UEFA με την οποία η Σίτι τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το 2020 η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, είχε καταφέρει να ανατρέψει τον διετή αποκλεισμό που της είχε επιβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συλλόγων προσφεύγοντας στο CAS.

Σε αυτό το διάστημα συνεχιζόταν η έρευνα της Premier League με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα, 6 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμά της και έκρινε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένοχη για πάνω από 100 παραβιάσεις, για εννέα σεζόν, από το 2009 έως το 2018.

Να θυμίσουμε πως προ μηνών ημοσίευμα του Spiegel ισχυριζόταν πως τα ευρήματα της έρευνας αφορούν παράνομες πληρωμές σε παίκτες κάτω των 18, υπερβολικά μεγάλες χορηγικές συμφωνίες και κρυφές πληρωμές συμβολαίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!