Ο Κάιρι Ίρβινγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς παρέα με τον Λούκα Ντόντσιτς αλλά δεν ήταν η πρώτη του επιλογή.

Τι κι αν ο Κάιρι Ίρβινγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντάλας και τους Μάβερικς; Τι κι αν ήδη όλη η λίγκα… τρέμει τη συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς;

Ο 30χρονος point guard δεν ήθελε να πάει στο Τέξας για τους «Mavs» ή τουλάχιστον δεν ήταν η πρώτη του επιλογή. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν καλά επιβεβαιωμένες πηγέ του ρεπορτάζ του ΝΒΑ, ο Ίρβινγκ προτιμούσε να γίνει κάτοικος Λος Άντζελες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι περισσότερες πηγές πιστεύουν ότι στοχεύει σε ένα reunion με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Λος Άντζελες», ανέφερε ο Βίνσεντ Γκούντγουιλ στο “Yahoo Sports”, λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί το trade του Ίρβινγκ στους Μάβερικς.

Να θυμίσουμε πως ο Ίρβινγκ βρισκόταν στο στόχαστρο των Λέικερς απ’ όταν γνωστοποιήθηκε το αίτημά του για trade. Ωστόσο, η επιμονή των «λιμνανθρώπων» να μην συμπεριλάβουν τους Μαξ Κρίστι και Όστιν Ριβς σε πιθανή συμφωνία με τους Νετς ήταν αυτή που «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!