Στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιρι Ίρβινγκ με κάθε επισημότητα.

Ένα τεράστιο «μπαμ» ολοκληρώθηκε απόψε στο ΝΒΑ. Οι Ντάλας Μάβερικς απέκτησαν το βράδυ της Κυριακής (5/2) τον Κάιρι Ίρβινγκ, δίνοντας στους Μπρούκλιν Νετς τον Σπένσερ Ντίνγουιντι, τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ, ένα draft pick πρώτου και μερικά draft picks δεύτερων γύρων.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες ήταν πολλές. Τα τελευταία σενάρια ήθελα τέσσερις ομάδες να δίνουν πραγματική μάχη για να αποκτήσουν τον έμπειρο point guard αλλά οι Μάβερικς όπως φάνηκε ολοκλήρωσαν ένα «χρυσό» deal. Κι αυτό διότι δεν θυσίασαν και ιδιαίτερα πολλά για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει 27.1 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 37 λεπτά σε 40 αγώνες της 12ης σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Ντίνγουιντι γυρίζει στους Νετς, στους οποίους έπαιξε από το 2016 έως το 2021. Ο Φίνι-Σμιθ είναι ένας αξιόλογος ρολίστας (29, 2μ.01) που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 3-4.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!