Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο διεθνής άσος Ίσκο προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Χάμες Ροντρίγκες και του Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, κυκλοφορεί ελεύθερος και υπάρχουν ρεπορτάζ που τον συνδέουν ακόμα και με τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ουνιόν Βερολίνου και την απόρριψη στην πρόταση της Κόνιασπορ, παραμένει ελεύθερος και εξετάζει όλους τους πιθανούς προορισμούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπάρχουν προτάσεις από την Τουρκία, αλλά σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα todofichajes, ο Ζόρζε Μέντες, τον έχει προτείνει μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, ο Ίσκο είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Μάλιστα, οι Ισπανοί το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω και τονίζουν πως ο Ίσκο δεν θα ήταν αρνητικός σε ένα ενδεχόμενο επανένωσης με τους Χάμες και Μαρσέλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!