Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απογοητευμένος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι στην Τούμπα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την πρώτη του τοποθέτηση στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γιατί δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Δώσαμε ότι είχαμε αλλά αντιμετωπίσαμε κάποιες καταστάσεις εγωιστικά και φυσιολογικά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να ωριμάσουμε, να μην κοιτάμε τα νούμερα για τους εαυτούς μας αλλά για την ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζετε με 11, 14 ή με 16 με τους νέους κανόνες και αν το καταλάβουμε αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εϊναι κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται τόσο μικρός στον αγωνιστικό χώρο και να μην νικάμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!