Μάουντ και Τσέλσι δεν τα βρίσκουν στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ο Άγγλος θέλει να φύγει από τους Λονδρέζους.

Το μέλλον του Μέισον Μάουντ στην Τσέλσι είναι αμφίβολο, αφού ο μέσος απέρριψε νέο συμβόλαιο που δεν ανταποκρινόταν στις μισθολογικές του απαιτήσεις.

Με την Τσέλσι να μην είναι διατεθειμένη να τριπλασιάσει τις 80.000 λίρες την εβδομάδα που ζητάει Μάουντ, οι συζητήσεις σχετικά με το νέο συμβόλαιο κατέρρευσαν. Με άλλους υψηλόβαθμους παίκτες να λαμβάνουν πολύ υψηλότερους μισθούς, ο Μάουντ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με τον τρέχοντα μισθό του και η διαφωνία θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος διεθνής έχει ακόμα 18 μήνες υπόλοιπο στο τρέχον συμβόλαιό του, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να επιτευχθεί συμφωνία. Ωστόσο, με την Τσέλσι να ξοδεύει πάνω από 300 εκατομμύρια λίρες για νέους παίκτες μόνο τον Ιανουάριο, ο Μάουντ θα αναζητήσει ένα ισχυρό σημάδι ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μελλοντικών σχεδίων του συλλόγου.

Ο Μάουντ δεν θα είναι ο μόνος παίκτης των Μπλε που σκέφτεται τον ρόλο του στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου. Με επτά παίκτες να έχουν έρθει τον Ιανουάριο, ο Πότερ έχει στα χέρια του ένα τεράστιο ρόστερ και ο σκληρός ανταγωνισμός για τις θέσεις είναι πιθανό να αφήσει κάποιους παίκτες δυσαρεστημένους. Πρόσφατα, ο Νόνι Μαντουέκε, ο Μπενουά Μπαντιασίλ και ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ χρειάστηκε να μείνουν εκτός της ομάδα που δηλώθηκε στο Champions League για να κάνουν χώρο σε παίκτες όπως ο Έντσο Φερνάντεζ και ο Ζοάο Φέλιξ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!