Δίχως τον σούπερ σταρ τους θα πορευθούν για αρκετές εβδομάδες οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, λόγω του τραυματισμού του Στεφ Κάρι.

Δίχως τον σούπερ σταρ τους θα πορευθούν για αρκετές εβδομάδες οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, λόγω του τραυματισμού του Στεφ Κάρι στο αριστερό πόδι, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο 34χρονος αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία. Στεφ Κάρι

Ο Κάρι διανύει μια ακόμα φανταστική σεζόν με μέσο όρο 29,4 πόντους, 6,4 ασίστ και 6,3 ριμπάουντ. Μετά τον τραυματισμό του απομακρύνεται η ιδέα της συμμετοχής του στο εφετινό All-Star Game του ΝΒΑ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nbatv

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!