Ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε πως η κακή δεύτερη περίοδος χάλασε ότι... έχτιζε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Βιτόρια παρά το καλό του ξεκίνημα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου η ομάδα του έχασε τον έλεγχο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Το παιχνίδι ήταν καλό στην αρχή, αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε τόσα λάθη σε άμυνα και επίθεση, χάσαμε τον έλεγχο. Η Μπασκόνια απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα, έχοντας επίσης 92% στα δίποντα. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αν δει κανείς τα στατιστικά, χάσαμε μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά αυτό αρκούσε για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παίξαμε με μικρό rotation απόψε. Υπογράψαμε δύο νέους παίκτες, ελπίζω πως επίσης τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποια παιδιά που είναι τραυματίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε αγώνα. Θα πάμε βήμα – βήμα από εδώ και πέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!