Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι Ζοάο Κανσέλο, αλλά τον απέρριψε τελευταία στιγμή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι Ζοάο Κανσέλο, αλλά απέρριψε μια πιθανή συμφωνία για τον νυν παίκτη της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Κανσέλο υπέγραψε στην Μπάγερν ως δανεικός με οψιόν αγοράς 70 εκατ. ευρώ (62 εκατ. λίρες/76 εκατ. δολάρια). Ωστόσο, ο αμυντικός είχε προτάσεις από αλλού και η Ρεάλ ήταν ένας από τους συλλόγους που προσέγγισε η Σίτι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η επιλογή της Μπαρτσελόνα ήταν σχεδόν αδύνατη λόγω του μισθού του παίκτη», δήλωσε ο Ρομάνο στο CaughtOffside Podcast. «Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν επίσης μια επιλογή, αλλά αποφάσισε να μην υπογράψει κανέναν παίκτη τον Ιανουάριο».

Οι Μαδριλένοι έχουν πληγεί από κρίση τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες, με τον μέσο Εντουάρντο Καμαβίνγκα να αναγκάζεται να παίζει αριστερό μπακ και τον 32χρονο Νάτσο να παρατάσσεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Παρ’ όλα αυτά, οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να κρατήσουν… λεφτά για το καλοκαίρι, όταν αναμένεται να μπουν στο κόλπο για τον Άγγλο σταρ Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος είναι έτοιμος να φύγει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!