Βραχύβια διάρκεια είχε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Σίμε Βρσάλικο αλλά ο Κροάτης θα βρει στέγη στην Σαλερνιτάνα.

Βραχύβια διάρκεια είχε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος αποκτήθηκε με προσδοκίες και τις περγαμηνές ενός ποδοσφαιριστή που έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για έξι χρόνια, αλλά στον Πειραιά δεν προσαρμόστηκε και το Νοέμβριο λύθηκε το συμβόλαιο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κροάτης διεθνής δεξιός μπακ αντιμετώπισε εξαρχής πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και η προσφορά του στους «ερυθρόλευκους» δεν δικαιολόγησε ποτέ την επιλογή του. Τώρα ο Βρσάλικο είναι σ’ επαφές με τη Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα του Σαλέρνο κοιτάζει στην αγορά -των ελεύθερων πια- για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της και σκέφτεται να καταθέσει προσφορά στον Κροάτη δεξιό μπακ. Στο διάστημα της παρουσίας του στον Πειραιά ο Βρσάλικο μέτρησε τρεις παρουσίες στη Σούπερ Λίγκα, 2 στα προκριματικά του Champions League και 4 στο Europa League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!