Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στον ANT1 αποκάλυψε ότι θα αφιερώσει τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής στους δύο ηρωικούς πιλότους που έχασαν τη ζωή τους ενώ πιστεύει πως έφτασε η χρονιά για τον πρώτο Grand Slam της καριέρας του.

Στους δύο πιλότους του έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή στην μοιραία πτήση του Phantom F-4 αφιέρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τους αγώνες της Εθνικής ομάδας τένις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ισημερινό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ. Θέλω να πω ότι θα αφιερώσω αυτήν την προσπάθεια με όλη την ομάδα στους δύο ηρωικούς πιλότους που δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους πριν από μερικά 24ωρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τους αγώνες που είναι κρίσιμοι για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία:

«Σωστά έχει περάσει αρκετός χρόνος από κάτι παρόμοιο και για εμάς έχει μεγάλη αξία. Αυτή τη φορά κόντρα στον Ισημερινό και η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το πόσο δυνατή είναι η ομάδα του Ισημερινού:

«Ο Ισημερινός δεν έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του στη βαθμολογία της ATP, επιλέξανε να μην έρθουν. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να περάσουμε στην πρώτη κατηγορία».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τον τελικό με τον Τζόκοβιτς στο Australian Open και αν θα άλλαζαν όλα αν είχε πάρει ένα σετ:

«Σίγουρα μπορεί να αλλάξει ψυχολογικά ένας αγώνας έτσι και πάρεις ένα σετ. Ιδίως όταν είναι ενάντια στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Δεν έγινε αυτό που ήθελα. Μπορεί να άλλαζε αν πήγαινε 1-1 στα σετ. Δεν το σκέφτομαι, πήρα το μάθημα μου από τον τελικό και στόχος είναι να συνεχίσω να ονειρεύομαι».

Για το πότε θα έρθει το πρώτο Grand Slam:

«Εύχομαι φέτος, πιστεύω ότι μπορώ και έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στο παιχνίδι μου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως θα γίνουν μεγάλα πράγματα φέτος».

Για το αν θα έρθει και το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη:

«Έχω πολλούς πόντους να υπερασπιστώ φέτος και μικρά κενά μέσα στη χρονιά στα οποία δεν πήρα πολλούς πόντους τα οποία μπορώ να αξιοποιήσω και να προσθέσω πόντους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!