Ο Ζοάο Κανσέλο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βαυαρών και ικανοποίησε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν Μονάχου με μία πολύ πειστική εμφάνιση, νίκησε χθες την Μάιντς με 4-0 στην «Mewa Arena» κι έγινε η τέταρτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελιά της διοργάνωσης.

Ο Ζοάο Κανσέλο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Βαυαρών, μία μέρα μετά τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο αμυντικό:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ζοάο έπαιξε καλά και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του. Είναι από τους πιο δημιουργικούς παίκτες στον κόσμο και το έδειξε από το πρώτο ματς, από την πρώτη πάσα του.  Νάγκελσμαν

»Ηταν τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, τον Πεπ Γκουαρντιόλα, και ξέρει πολύ καλά πως να κινηθεί μέσα στο γήπεδο. Στη συνέχεια όταν προσαρμοστεί θα είναι ακόμη πιο πολύτιμος για την ομάδα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!