Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ Λίβερπουλ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρομπέρτο Φιρμίνο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αρκετές ομάδες (όπως η Ίντερ) έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δύσκολοι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα «χωρίσουν». Εξάλλου κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και ο μάνατζερ του παίκτη:

«Είναι μια πολύ μακρά σχέση μεταξύ του Ρομπέρτο και της Λίβερπουλ. Ο Φιρμίνο αισθάνεται άνετα. Τον Φεβρουάριο πιθανότατα θα γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Αλλά και ο Φιρμίνο πρέπει να έχει λόγο στη συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε πολύ καλές συζητήσεις με τον σύλλογο. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!