Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως αυτή τη στιγμή στόχος της Αναντολού Εφές είναι η είσοδος στην 8αδα της Euroleague.

Λίγο πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως η Αναντολού Εφές δεν μπορεί να μιλά ακόμα για κατάκτηση της EuroLeague και τόνισε πως αυτή τη στιγμή στόχος είναι η είσοδος στα play off.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Λόγω της θέσης μας στη βαθμολογία δεν μπορούμε να σκεφτούμε την κατάκτηση της 3ης διαδοχικής Euroleague. Όλοι πρέπει να την ξεχάσουν. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε για να νικήσουμε στα επόμενα ματς και να πάρουμε το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Είχαμε πολλά προβλήματα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Χάσαμε πολλά ματς, ειδικά λόγω των κακών επιδόσεών μας στα τελευταία κομμάτια των αγώνων μας. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να κερδίσουμε στα επόμενα.

Από εδώ και στο εξής δεν θα δείχνω τον αριθμό τρία με τα δάχτυλά μου, μέχρι να πάρουμε το εισιτήριο για τα πλέι οφ»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!