Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεθ μίλησε για το θέμα του Πιέρια Χένρι.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεθ, τοποθετήθηκε για το θέμα του Πιέρια Χένρι και τόνισε πως δεν έχει βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο GM Φέλιξ Φερνάντεθ για τον Πιέρια Χένρι:

«Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία. Η ακύρωση του συμβολαίου του έχει να κάνει με τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε το καλύτερο για όλους. Θέλουμε το καλό του Χένρι, ο οποίος είναι ο βασικός χαμένος, αλλά φυσικά και η ομάδα, όπως και οι φίλοι του μπάσκετ. Γι’ αυτό ελπίζουμε να βρεθεί λύση το συντομότερο.

Ο παίκτης είναι ευγνώμων για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει, τόσο από την ομάδα, όσο και από τους φιλάθλους. Κι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τον Χένρι. Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, χαρισματικός και πολύ καλός παίκτης. Αυτή την στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!