Ο Ράιαν Ρέινολντς δώρισε χρήματα σε παιδική ομάδα futsal της Ουαλίας για να μπορέσει να αγοράσει φανέλες μετά την έκκληση 11χρονου φαν του.

Ο Ράιαν Ρέινολντς προχώρησε σε μία τεράστια κίνηση ανθρωπιάς, δωρίζοντας ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει η ομάδα ενός φαν του να αγοράσει φανέλες για τους παίκτες του.

Ο 11χρονος Κίγκαν είπε ότι το να παίζει ποδόσφαιρο τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια του πατέρα του. Ο Κίγκαν έχασε λίγο καιρό πριν τον πατέρα του, Άνταμ, και ο Ράιαν Ρείνολντς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και του έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

«Άκουσα λίγο για την ιστορία σου και θέλω να πω ότι πραγματικά με εμπνέεις φίλε», λέει στο βίντεο ο ιδιοκτήτης της Ρέξαμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

 Η ομάδα του Κίγκαν, η FC United of Wrexham, δημιούργησε ένα διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρώσει 480 λίρες για τις  νέες εμφανίσεις της ομάδας φούτσαλ κάτω των 12 ετών που διατηρούν.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, ωστόσο, δώρισε ο ίδιος υπερτριπλάσιο ποσό.

«Αυτό το βίντεο μου έφτιαξε τη μέρα», δήλωσε ο Κίγκαν σε ένα βίντεο-απάντηση στον Ρέινολντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!