Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε υποσχεθεί ένα λεωφορείο με πόρνες σε περίπτωση που η Μόντσα νικούσε κάποια εκ των «μεγάλων» της Serie A. Μετά το διπλό της ομάδας του θα τηρήσει την υπόσχεσή του;

«Μην τάξεις σ’ άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι». Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν είχε πει στους παίκτες πως εάν νικούσαν σε ένα εκ των ματς με Γιούβε, Ίντερ και Μίλαν, θα τους έφερνε ένα λεωφορείο με… πόρνες!

Η Μόντσα πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στη Γιουβέντους και όλοι περιμένουν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεσή του. Ο ίδιος μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ρωτήθηκε σχετικά. «Ήδη έχω λάβει 100 κλήσεις που μου ζητάνε να τηρήσω τον λόγο μου», τόνισε στην La Repubblica, δίχως να δώσει κάποια ένδειξη για το τι πρόκειται να πράξει.

Πάντως ο επίσημος λογαριασμός της Μόντσα στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία του πούλμαν της ομάδας. Το μυαλό του καθενός μπορεί να πάει όπου θέλει…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!