Ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στην Αγγλία και τη Νόριτς μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην ολλανδική Τβέντε.

Η Τβέντε ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος χθες το βράδυ ταξίδεψε στο Νόριτς για να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό της αγγλικής ομάδας. Χρήστος Τζόλης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 21χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τβέντε ως δανεικός, καταγράφοντας 15 συμμετοχές και τρία γκολ με την ολλανδική ομάδα, επέστρεψε στη Νόριτς, έξι μήνες νωρίτερα από τη συμφωνία με την ολλανδική ομάδα. Χρήστος Τζόλης

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 17,5% για τον Τζόλη που έχει συμβόλαιο με τη Νόριτς ως το 2026.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!