Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκαθάρισε πως η Γιουβέντους πρέπει να μαζέψει βαθμούς ώστε να είναι ήρεμη με την υπόθεση του υποβιβασμού.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Γιουβέντους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι Μπιανκονέρι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετρούν δυο ήττες και μια ισοπαλία και σε συνδυασμό με την αφαίρεση 15 βαθμών έχουν πέσει στην 12η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Πλέον, στόχος της Γιουβέντους, όπως τόνισε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, είναι να μαζέψει βαθμούς για να μην κινδυνέψει με υποβιβασό. Η Γιούβε απέχει 11 βαθμούς από τη 18η Βερόνα και 14 από την 6η Ρόμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι:

«Το πρώτο μέρος απέναντι στην Μόντσα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί 10 γκολ και έχουμε πάρει μόλις έναν βαθμό. Η βαθμολογία; Εγώ λέω πάντα ότι μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη.

Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!