Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, εμφανίσθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την «λευκή» ισοπαλία, που παραχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Σοσιεδάδ.

«Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που παίξαμε αυτήν τη σεζόν. Δεν χάσαμε πολλά», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έπαιξε ποτέ όπως ήθελε, πιέσαμε ψηλά, πιο ψηλά από το συνηθισμένο, τους ασκήσαμε πίεση, παίξαμε πολύ καλά με την μπάλα. Και φθάσαμε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς σε αυτό το πρώτο το μισό της σεζόν, σε σύγκριση με πέρυσι.

»Η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ καλά, είναι αλήθεια, αλλά η σεζόν είναι ακόμη μεγάλη. Οι παίκτες μου προχωρούν, οι τραυματίες επιστρέφουν, οπότε έχουμε εμπιστοσύνη για τους επόμενους μήνες, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αναζωπυρώσουμε την σπίθα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!