Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, «αποθέωσε» τον Εντουάρντο Καραβινγκά σε δηλώσεις του πριν το ματς με την Ατλέτικο.

Λίγες ώρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στους προημιτελικούς του Copa del Rey (26/1, 22:00), ο Κάρλο Αντσελότι «αποθέωσε» τον Εντουάρντο Καραβινγκά, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στην νίκη με 2-0 στο Μπιλμπάο επί της Αθλέτικ για την LaLiga.

«Νομίζω ότι είναι ένας σύγχρονος μέσος. Καλύπτει πολύ καλά την περιοχή μπροστά από τους αμυντικούς. Αυτήν την στιγμή μας βοηθά πολύ, κυρίως αμυντικά. Κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε εξαιρετικό αγώνα. Γιατί τακτικά έπαιξε πολύ καλά. Στο αμυντικό παιχνίδι, αυτό που έκανε το έκανε φανταστικά», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο ενθουσιασμός είναι μια ποιότητα. Προσπαθεί να κόψει πολλές πάσες, αλλά μερικές φορές έρχεται λίγο αργά. Εχει πολύ μακριά πόδια, οπότε σταματάει πολλές μπάλες, αλλά πρέπει να έχει αυτήν την ενέργεια. Μερικές φορές μπορεί να δεχθεί κίτρινη κάρτα, αλλά νομίζω ότι είναι ένας πολύ αξιοπρεπής παίκτης από αυτήν την άποψη. Είναι αρκετά επιθετικός γιατί έχει πολλή ενέργεια, και μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβεί».

Μάλιστα, ο κορυφαίος προπονητής, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα τον Καμαβινγκά, με τον συμπατριώτη του, Ορελιέν Τσουαμενί, καθώς θεωρεί ότι οι δύο νεαροί Γάλλοι, θα ήταν πιο… άνετοι σε ένα αμυντικό σχήμα, διαφορετικό από αυτό που χρησιμοποιεί στην παρούσα φάση:

«Πιστεύω ότι για τον Τσουαμενί, είναι πιο δύσκολο να παίζει στη μία πλευρά σε μια μεσαία γραμμή τριών παικτών, ενώ ο Καμαβινγκά έχει παίξει πολλές φορές ως δεξιός ή αριστερός χαφ. Ως δίδυμο, νομίζω ότι μπορεί να είναι ένα καλό σχέδιο να παίξουν μαζί ως αμυντικά χαφ. Και οι δύο φέρνουν πολλά πράγματα, ενέργεια, ποιότητα στην έξοδο της μπάλας. Ισως είναι μια καλή ιδέα για το μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!