Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, σχολίασε όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση αλλά και τις δύο ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά.

Ο ΟΦΗ ήταν έτοιμος να κάνει την… έκπληξη της αγωνιστικής αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τρεις πολύτιμους πόντους. Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας, σχολίασε τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση και θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην Cosmote TV:

«Πρώτα απ’ όλα είμαι συγκινημένος για τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν από την Κρήτη έως εδώ. Είναι απίστευτο να τους έχουμε εδώ, το νιώσαμε πριν το παιχνίδι αλλά και στη διάρκεια. Όσο για το παιχνίδι πιστεύω πως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, σκοράραμε, είχαμε κάποιες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος χάσαμε αυτή την πίστη, το θάρρος, το σχηματισμό, ο Ολυμπιακός έλεγχε όλο και περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Εμείς προσπαθήσαμε να τον πάρουμε ξανά με αλλαγές και αλλαγές στο σχηματισμό μας, δεν το καταφέραμε και ο Ολυμπιακός έχασε τις ευκαιρίες να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Συνεχίσαμε και βρήκαμε δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Και υπάρχει αυτή η ερώτηση τι θα είχε γίνει αν σκοράραμε. Αλλά εν τέλει ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!