Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέσπασε σε κλάματα μετά τον σημερινό τελικό του Australian Open απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Έναν χρόνο πριν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε αποβληθεί από το Australian Open. Σήμερα, κατέκτησε το 10 τρόπαιό του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, επικρατώντας του Τσιτσιπά με 3-0 σετ.

Τελειώνοντας τον πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Έλληνα αστέρα και βλέποντας την μητέρα του μπροστά του, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έχοντας τους δικούς του ανθρώπους κοντά του, ο Σέρβος άσος έβγαλε από μέσα του την ένταση που είχε με τη στιγμή του ξεσπάσματός του να γίνεται viral. Νόβακ Τζόκοβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!