Κέβιν Ντουράντ και Σακίλ Ο'Νιλ είναι η νεότερη... κόντρα του ΝΒΑ με τους δυο τους να ανταλλάσσουν όχι και τόσο ευγενικά σχόλια.

Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στο παγκόσμιο μπάσκετ και συγκεκριμένα στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, το ΝΒΑ. Και αυτή δεν είναι άλλη από το… beef μεταξύ Κέβιν Ντουράντ και Σακίλ Ο’Νιλ.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Σακίλ Ο’Νιλ υποστήριξε πως δεν γνώριζε τον Ρούι Χατσιμούρα με αφορμή τη μετακίνησή του στους Λέικερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απάντηση του Κέβιν Ντουράντ ήταν άμεση και όχι τόσο κολακευτική αφού αναρωτήθηκε αν ο Σακ ξέρει… μπάσκετ.

«Δεν ξέρω μπάσκετ, αλλά ξέρω πώς να χτενίσω τα μαλλιά μου ή να αποφασίσω να τα ξυρίσω όταν γινόμουν φαλακρός. Αγάπη πάντα, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ», έγραψε ο Ο’Νιλ απευθυνόμενος στον Ντουράντ.

«Που να πάρει ο διάολος, έμπλεξα επειδή απλά έκανα μια ερώτηση», απάντησε ο Ντουράντ, θέλοντας εμφανώς να λήξει την ένταση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!