Δριμεία κριτική για τη νέα μεταγραφική κίνηση των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρουί Χατσιμούρα, άσκησε ο Σακίλ Ο'Νιλ.

Δριμεία κριτική για τη νέα μεταγραφική κίνηση των Λος Άντζελες Λέικερς άσκησε ο Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο πρώην αστέρας των «λιμνανθρώπων» σχολίασε την απόκτηση του Χατσιμούρα και τα όσα είπε δεν ήταν άκρως κολακευτικά για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν τον είχα ξανακούσει καν. Δώσαμε τον Κέντρικ Ναν, που μπορεί να μην έκανε τίποτα, όμως δεν ενθουσιάστηκα με αυτή την κίνηση. Οι δικοί μου Λέικερς ήταν φτιαγμένοι για να διεκδικούν πρωταθλήματα», ανέφερε αρχικά ο Σακίλ Ο’Νιλ.

«Αν δεν έχουν σκοπό να κερδίσουν το πρωτάθλημα, τότε δεν θέλω να τους δω. Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός. Θα έπρεπε να λένε πως είναι ο Μπράντλεϊ Μπιλ, αν ήθελαν να με εντυπωσιάσουν. Έλα τώρα Ρομπ. Μόνο αυτό έχω να πω για το θέμα. Δεν ξέρω ποιος στο δι@ολο είναι αυτός ο Χατσιμούρα», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!