Ο Νίκος Ζήσης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή την βράβευσή του από την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βράβευσε ένα δικό της παιδί. Πριν το παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι bwin, η «Ένωση» βράβευσε έναν αθλητή που τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της. Ο Νίκος Ζήσης έχει δώσει πολλά στην ΑΕΚ και η ίδια αναγνώρισε την προσφορά του.

Ο GM της Εθνικής Ανδρών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή την βράβευσή του και θυμήθηκε την περίοδο που πήρε μεταγραφή στην «Ένωση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όταν σταματάς, είσαι πιο ήρεμος και αναπολείς πολλές φορές τις σπουδαίες στιγμές. Είχα την τύχη να παίξω σε πολλές σπουδαίες ομάδες και να ακτήσω τίτλους. Καλύτερα σήμερα να μιλήσουμε μόνο για την ΑΕΚ, τη μοναδική ομάδα που έπαιξα. Χρωστάω πολλά στην ΑΕΚ, ήρθα ανήλικο παιδί, έμαθα πολλά. Όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά κι εκτός αυτού. Μετά από μια πορεία πολλών ετών να γυρίσω και να ξαναφορέσω αυτή τη φανέλα, να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ ήταν σπουδαίο. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Κρήτη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Η ΑΕΚ εκείνα τα χρόνια ήταν πολύ οργανωμένη, δούλευε πολύ τα νέα παιδιά. Υπήρχαν πολλές ανάλογες περιπτώσεις, όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Χρήστος Ταπούτος, ο Νίκος Χατζής, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Παναγιώτης Μπαρλάς, ο Δημήτρης Μισιακός. Ήταν ξεκάθαρο πόσο με ήθελε.

Όταν μια ομάδα, εκτός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, κατακτά τον τίτλο στην Ελλάδα είναι κάτι σπουδαίο. Θεωρώ πως εκείνη η ομάδα, αν έμενε ενωμένη, θα ήταν μια πολύ μεγάλη δύναμη μαζί με τους δύο αιωνίους.

Ήταν πολλοί αυτοί που με βοήθησαν όταν ήμουν μικρός. Καταρχάς ο Φώτης Κατσικάρης, που με είδε πρώτος στις μικρές εθνικές, μαζί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολλά παιδιά, όπως ο Κακιούζης, ο Χατζής και ο Ντικούδης.

Η ΑΕΚ έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον Ηλία Καντζούρη. Η εικόνα της είναι πολύ καλή θεωρώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!