Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο επικείμενο all-star game, στο οποίο θα είναι αρχηγός και αποκάλυψε τον στόχο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στο επικείμενο all-star game, στο οποίο θα είναι αρχηγός. Ο Greek Freak μίλησε για το «ντέρμπι» με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να τον κερδίσει!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αρχικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επεσήμανε πως θέλει να περάσει καλά και δεν θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στην γιορτή του NBA. Πρόσθεσε, δε, ότι θα επιλέξει τον Τζρου Χόλιντεϊ στην ομάδα του και μετά ανέφερε για τον μεγάλο του στόχο:

«Ο στόχος είναι να νικήσω την ομάδα του ΛεΜπρόν. Λένε ότι ο GM(σ.σ general manager) ΛεΜπρόν δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο All Star Game και ελπίζω αυτή να είναι η πρώτη φορά που θα χάσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!