Παίκτης της Σπάρτα Πράγας: φόρεσε GoPro στο στήθος σε φιλικό και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και έχει γίνει viral.

Ο επιθετικός της Σπάρτα Πράγας, Λούκας Χάρασλιν, μας χάρισε ένα από τα πράγματα που περιμένουμε εδώ και χρόνια να συμβεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Τι είναι αυτό; Μία τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα όπως τη ζει ο ποδοσφαιριστής. Εν προκειμένω, ο Χάρασλιν φόρεσε μία κάμερα GoPro στο στήθος στο φιλικό με τη Νυρενβέργη και το αποτέλεσμα ήταν άκρως θεαματικό. Σπάρτα Πράγας

Και φυσικά, όπως το φανταζόμασταν όλοι. Ειδικά όταν ο παίκτης της Σπάρτα Πράγας σκόραρε με πλασέ, τα πλάνα είναι μοναδικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δείτε το βίντεο με τον παίκτη της Σπάρτα Πράγας να φορά τη GoPro στο στήθος

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORTbible (@sportbible)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!