Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να «σκάσει» 20 εκατομμύρια στη Λιόν για να κάνει δικό της τον αντι-Σαράμπρια.

Ο Πάμπλο Σαράμπια δεν είχε ρόλο, δεν κατάφερε να γίνει σημαντικός στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν και, απολύτως φυσιολογικά, έψαξε να βρει σύλλογο στον οποίο θα αισθανόταν χρήσιμος και έτσι υπέγραψε στη Γουλβς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, βρήκε τον αντικαταστάτη του Σαράμπια στο πρόσωπο του Ραγιάν Σερκί.

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και απομένει η συναίνεση της Λιόν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!