Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς με εντολή του Γιούργκεν Κλοπ.

Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς. Κι αυτό με εντολή… εκ Γερμανίας!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 18χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την Τσέλσι (0-0) και ο Γιούργκεν Κλοπ εισηγήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι το 2024.

Ο νεαρός άσος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους «κόκκινους» έως το καλοκαίρι του 2027. Να σημειωθεί πως ο Μπάιτσετιτς είχε αποκτηθεί το Φεβρουάριο του 2021 από τη Θέλτα, με μόλις 300 χιλιάδες ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!