Ολυμπιακός: Ο πρόεδρος της Φλουμινένσε, Μάριο Μπιτενκούρ, αποκάλυψε πως θέλει να φέρει στη Βραζιλία τον Μαρσέλο.

Ο πρόεδρος της Φλουμινένσε, Μάριο Μπιτενκούρ, αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα ήθελε να «επαναπατρίσει» τους Τιάγκο Σίλβα και Μαρσέλο, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι, από την Τσέλσι και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Ολυμπιακός

«Περιμένουμε την απόφαση του Τιάγκο Σίλβα. Δεν ξέρουμε εάν θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι. Ανάλογα με την εξέλιξη, θα αρχίσουμε συζητήσεις για την επιστροφή του στην Φλουμινένσε (σ.σ. ο έμπειρος αμυντικός πέρασε από τις ακαδημίες της «Φλου» και έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 2006 έως το 2009)», τόνισε ο Βραζιλιάνος παράγοντας και πρόσθεσε: Ολυμπιακός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θέλουμε να φέρουμε τον Μαρσέλο στην ομάδα. Είναι όμως στην ίδια κατάσταση με τον Τιάγκο Σίλβα. Έχει συμβόλαιο στην Ελλάδα που διαρκεί μέχρι τον Μάιο. Περιμένουμε να δούμε την απόφαση που θα πάρει κι εάν θα ανανεώσει την συνεργασία του.

»Υπάρχουν φήμες ότι η Αλ-Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται για αυτόν. Παρακολουθούμε την κατάσταση του Μαρσέλο (σ.σ. αγωνίσθηκε στην Φλουμινένσε ως νεαρός από το 2002 έως το 2005 και μετά ως επαγγελματίας από το 2005 έως το 2007) και του Τιάγκο Σίλβα για να τους φέρουμε πίσω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!